Gasolina 2006 (NO)

· 296 words · ca. et minutt

Vi har nå fått noen år på å lære at rettigheter for å bruke musikk på Web er dyrt. Tono er ikke vår venn. Etter å ha prøvd å få garantier fra Tono om at låtskriverne i Puerto Rico faktisk får betalt, noe de ikke kunne garantere. Så vi gir opp og fjerner det meste av musikken vi har på nettsiden for å kunne overleve. Dette var lenge før Spotify så all musikk gikk på CDer eller ble lastet ned ulovlig.

Selv om nettsiden ga oss noen utfordringer så ga den oss også en haug med muligheter. Det var her vi kom i kontakt med alle mulige produsenter, musikere, promotører og DJs fra hele verden. Årets var 2006 og det var her vi nå la grunnlaget for alt som skulle skje de kommende årene.

Dette var også året hvor vi offisielt stiftet firmaet Gasolina.no DA som skulle overleve i 14 år.

2006 var også da Vi kjørte vårt første event. Men verdens dårligste deal med utestedet One Way (Palacio Latino). Artister som El Axel stilte opp gratis og vi fylte diskoteket til randen, men noen økonomisk suksess ble det ikke. Heller tvert i mot. Vi kjørte noen flere eventer og var de første i Norge som blandet Regaeton og Hip Hop som et eget konsept. Vi hadde også et eget modell team styrt av Nadia Tavakolzadeh. Det var her vi lærte på den harde måten om alle detaljene som kreves. Sånn som at modeller trenger speil. Og det er vanskelig å kreve noe når alle stiller opp gratis.


Vi stilte også opp i Radio Latin-Amerika FM 105,8 for primært for å lage en radio spot for eventene våre. Her ble vi i 6 år og produserte Gasolina Radio Show hver eneste lørdag mellom 16:00 - 18:00