Gasolina Studio

· 183 words · ca. et minutt

Endelig har vi klart å samle et knippe mennesker som deler de samme interessene om kreativitet og det å skape noe sammen. En blanding av artister, promotører, venue eiere og finansielle hoder. Sammen har vi en styrke som få kan måle seg med innen musikk og event.

Resultatet er Gasolina Studio. Et kombinert lydstudio og kreativ hub. Her kan vi endelig realisere prosjekter og dra nytte av hverandres ekspertise og kontaktnett.

Studio vil også bli tilgjengelig for utleie. Vi kommer til å kunne tilby en rekke tjenester for både etablerte og nye artister eller promotører. Midt i sentrum av Oslo.

Beats, opptak, mix og mastering er bare en liten del av hva vi kan tilby når ting kommer på plass. Logo, photo shoots, nettsider, opplæring i markedsføring på sosiale medier. Samt finansielle tjenester som opprettelser av firma, regnskap, Tono og Gramo etc.

For et lite knippe med artister styrer vi også bookinger og generell oppfølging som man vil kunne kalle Artist Management i sin helhet. Vi kan også tilby profesjonell markedsføring for artister med store ambisjoner.

Mye spennende som skjer de neste månedene.