I 2003 begynte reggaeton virkelig å få fotfeste utenfor Puerto Rico hvor sjangeren ble utviklet fra Latin Rap. I 2004 Skrev Eddie Dee låta som skulle forandre verden. Låta Gasolina, fremført av Daddy Yankee eksploderte og reggaton hadde nå et internasjonalt publikum. I 2005 var artister som Don Omar, Ivy Queen, Wisin & Yandel, Hector & Tito bitt verdensstjerner og sjangeren reggaeton kunne nå kalle seg universell og strakte seg langt utenfor Amerika.

Midt oppi alt det her fant 2 unge gutter ut at denne musikken var temmelig fengende. De hadde nettopp vært på reise i Colombia og Ecuador og hadde følt stemmingen og de magiske rytmene på kroppen.

Så, i 2006 ble firmaet Gasolina.no grunnlagt og Skandinavias første og eneste reggaeton nettside ble skapt. Her ble det publisert nyheter, musikk og videoer.

Dette videreutviklet seg til eventer og ikke minst radio. Gasolina.no ble grunnlagt av Antonio Mendez Lindeberg og Trond Eldristad. Ved en tilfeldighet troppet de opp i lokalene til Norges mest internasjonale radio, Radio Latin-Amerika. Her ble de introdusert daglig leder Hans Dahle og et unikt samarbeid utviklet seg.

Gasolina Radio ble skapt. I begynnelsen ble det spilt kun reggaeton, men programmet utviklet seg med tiden og ikke lenge etter sendte Gasolina Radio Show hver lørdag mellom 16.00- 18.00, i beste "Prime Time"-tid.

Showet inneholdt intervjuer med politikere, artister, Djs stort sett alle som hadde noe på hjertet. Musikken ble nå konsentrert om Latin Urban & Urban, og når Podcast tok nettet med storm ble programmet et helhetlig musikk program med sketsjer og den nyeste musikken som var å oppdrive.

I over 6 år sendte Gasolina Radio og de siste tre årene ble det gjort opptak i form av podcast. Dette var før Soundcloud gjorde sitt store inntog i Norge og iTunes dominerte. Så de fleste av programmene ble fjernet etterhvert som tiden gikk. Nå har vi fjernet støv av de gamle sendingene og feirer med å legge opp en sending i uka.

Gasolina er evig takknemlig for den muligheten Radio Latin-Amerika har gitt, og all støtte de har fått under årene som har gått. Gasolina Radio er ikke død, men legger ut podcaster nå og da under Mixcloud. Men på langt nær så ofte som før. Gasolina lever videre som firma og arrangerer nå noen av Oslos desidert mest populære utelivskonsepter i Oslo innen Latin & Urban Sjangeren.